LOGGA IN
GÅ MED
Vänligen fyll i ett användarnamn eller mejladress
Fel lösenord
Inloggningsuppgifterna du angett är felaktiga
Spelare är redan inloggad
Ett fel inträffade när du skickade in dina uppgifter. Försök igen senare. Vi beklagar olägenheten.
Missing extra security Login code
Wrong extra security Login code
Must be 4 digits.

E-mail

Du kan kontakta oss via e-post. Vårt vänliga och professionella kundtjänstteam kommer att höra av sig till dig så snart som möjligt.

Mejla oss på:

Telefon

Du kan kontakta oss via telefon för att få ett snabbt svar på dina frågor. Vårt kundtjänstteam är redo och väntar dygnet runt för att ge dig ett vinnande svar!

Ring oss på:

Chatt

Login and hit the Live Chat feature for instant contact with one of our customer care guys, they’ll help you out nice and quick!

Öppettider:

Vanliga frågor

Vanliga frågor

• Tillbaka
  • Stäng

ALLMÄNT

• Har BacanaPlay svensk spellicens?
  • Måste man ha BankID för att spela hos BacanaPlay?
  • Är det säkert att spela på BacanaPlay?
  • Är min personliga information säker hos BacanaPlay?
  • Can I play BacanaPlay on more than one platform?
  • Vilka spelleverantörer har BacanaPlay?

INSÄTTNINGAR OCH UTTAG

• Vilka insättningsmetoder kan jag använda?
  • Jag har begärt ett uttag. Behöver jag skicka in några dokument?
  • Vad är minsta insättnings- och uttagsbelopp?
  • Kan jag ta ut med en annan betalningsmetod än den jag satte in med?

KONTO

• Jag har glömt mitt lösenord. Hur får jag ett nytt?
  • Hur verifierar jag mitt konto?
  • Hur laddar jag upp dokument?

ANSVARSFULLT SPELANDE

• Hur vet jag om mitt spelande är ett problem?
  • Jag tror att jag har problem med mitt spelande. Vad kan jag göra?
  • Vad är Reality Check?
  • Hur kan jag sätta en insättningsgräns?
  • Hur kan jag sätta en tidsbegränsning?
  • Hur kan jag sätta en Självavstängning?
  • Hur gör jag för att återaktivera mitt konto när jag har ställt in en självavstängningsperiod?
  • Gäller spelbegränsningar på alla konton under BacanaPlays spellicens?
  • Hur snabbt träder ändringar av spelbegränsningar i kraft?

Har BacanaPlay svensk spellicens?

Ja. BacanaPlay har svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen via Skill On Net Ltd som är licensinnehavare av BacanaPlay, vilket innebär att vi följer alla lagar och förordningar enligt denna licens.

Måste man ha BankID för att spela hos BacanaPlay?

Ja. Det är ett krav från Spelinspektionen att alla spelare måste verifiera sin identitet med BankID. Det går snabbt att verifiera sig och det görs endast för att säkerställa att du är du.

Är det säkert att spela på BacanaPlay?

Absolutely! BacanaPlay is as safe as it is fun! We deliver the highest quality gaming content to our players from the most trusted and reputable game providers, and have also ensured that our internal security offers ironclad protection. Our entire gaming system operation and internal procedures are fully certified in line with all necessary conditions as set out by licence requirements.

Är min personliga information säker hos BacanaPlay?

BacanaPlay använder 128-bitars SSL-kryptering. Det är samma teknik som används av de främsta kreditkortsföretagen. Alla kunduppgifter behandlas konfidentiellt och säkert.

Can I play BacanaPlay on more than one platform?

Of course! We give you the opportunity to enjoy your favourite games on PC, tablets and smartphones, so no matter where you go you can take DureckGlueck.com with you!

Vilka spelleverantörer har BacanaPlay?

DrueckGlueck har spel från de största och bästa spelleverantörerna i världen, bland annat NetEnt, Yggdrasil, Play N' Go, Microgaming, NYX, IGT, AMAYA, Barcrest, NextGen Gaming, MERKUR, Blueprint Gaming och GVG. Sammanlagt finns över 2,000 spel att välja mellan!

Vilka insättningsmetoder kan jag använda?

When you're ready to play with real money, you will find that depositing at BacanaPlay couldn't be easier. We accept all major payment methods including credit/debit cards, Neteller, Skrill and many other e-payment options. You can conveniently find all the methods available for your country in the Deposit section of the Cashier.

Jag har begärt ett uttag. Behöver jag skicka in några dokument?

Som en del av våra säkerhetsrutiner kan du komma att behöva skicka verifieringsdokument vid ditt uttag. Om vi behöver fler dokument av dig så skickar vi ett mail och berättar vad vi behöver.

Vi kontrollerar dokument så fort som möjligt, vanligtvis inom 12 timmar. Det kan ta längre tid om extra kontroller behövs, så om du inte hört från oss inom 48 timmar, vänligen kontakta kundsupport.

Vad är minsta insättnings- och uttagsbelopp?

Minsta insättnings- och uttagsbelopp beror på vilken typ av insättningsmetod du använder. Minsta insättning är 100 kr, medan minsta uttag är 200 kr. Du kan se mer i Kassan på ditt konto.

Kan jag ta ut med en annan betalningsmetod än den jag satte in med?

Vi strävar efter att skicka pengar till samma betalningsmetod som användes för insättning. I vissa fall är det inte alltid möjligt vilket innebär att vi kan komma att skicka dina pengar till en annan betalningmetod.

Jag har glömt mitt lösenord. Hur får jag ett nytt?

För att återställa ditt lösenord, klicka på "Glömt lösenord?" under lösenordsrutan. Du måste besvara din hemliga fråga och notera den 4-siffriga koden som dyker upp. Vi skickar ett mail med en länk för att ange koden och skapa ett nytt lösenord.

Hur verifierar jag mitt konto?

Upon registration, we will send a welcome email to your account's registered email address. In that email, you will find a link where you will be able to verify your account. It's important to verify your account not just because it gives you access to the full BacanaPlay experience, but it ensures you will receive our emails so you can stay up to date and informed on all our new promotions and games!

Hur laddar jag upp dokument?

Gå till 'Mitt konto' och välj 'Ladda upp dokument'. Här kan du snabbt och säkert ladda upp dina dokument.

Hur vet jag om mitt spelande är ett problem?

Det är viktigt att det är kul när du spelar. Är det inte är kul längre - sluta. Om du spelar med pengar som egentligen ska gå till annat, som räkningar eller hyran, eller om du försöker ta igen förluster, så kan du ha ett spelberoende. Du kan alltid göra ett självtest på dina spelvanor genom att klicka på ikonen "Självtest", uppe i toppen på sajten. Vill du veta mer om hur BacanaPlay ser på ansvarsfullt spelade kan du läsa mer om det här.

Jag tror att jag har problem med mitt spelande. Vad kan jag göra?

Om du tror att du har spelproblem bör du omedelbart begränsa dig från att spela genom att klicka på ikonen "Spelpaus". Där kan du enkelt ställa in hur du vill begränsa ditt spelande. BacanaPlay har gott om begränsningsalternativ som kan förhindra dig från att spela. Du kan ta en titt på sidan om "Ansvarsfullt spelande" här.

Vad är Reality Check?

Du kan hålla koll på dina spelsessioner med Reality Check. Reality Check:en visar hur länge du varit inloggad, hur mycket du omsatt och om du har vunnit. Härifrån kan du också logga ut direkt genom att klicka på "Logga ut".

Hur kan jag sätta en insättningsgräns?

Att sätta insättningsgränser är ett krav när du skapar ett konto hos oss. Innan du kan göra din första insättning måste du fylla i dagliga, veckovisa och månatliga insättningsgränser. Vill du ändra dessa gränser kan du göra det under ”Insättningsgränser” i ”Mitt konto”.

Hur kan jag sätta en tidsbegränsning?

För att säkerställa att du inte spelar längre än du tänkt kan du sätta dagliga, veckovisa och månatliga tidsbegränsningar genom att gå till ”Tidsbegränsningar” i ”Mitt konto”.

Hur kan jag sätta en Självavstängning?

Gå till "Spelbegränsningar" under "Mitt konto". Här kan du sätta en Självavstängningsperiod. Detta begränsar ALLA dina konton under samma licens och hindrar dig från att öppna nya konton, sätta in pengar eller spela. Den minsta självavstängningsperioden är 24 timmar - du kommer inte att kunna spela under den tiden. Så snart självastängningsperioden är över kan du logga in och ditt konto återaktiveras automatiskt. Ta en titt på vår sida om Ansvarsfullt Spelande för mer info.

Hur gör jag för att återaktivera mitt konto när jag har ställt in en självavstängningsperiod?

Har du satt en tidsbestämd självavstängning gäller den och BacanaPlay gör INGA undantag. Har du satt självavstängning på obestämd tidsperiod kan du kontakta oss efter 1 år så gör vi en bedömning om vi anser att det är rimligt att ditt konto öppnas upp igen. Notera att din spelbegränsning gäller på samtliga spelkonton under samma spellicens (Skill On Net Ltd).

Gäller spelbegränsningar på alla konton under BacanaPlays spellicens?

Ja. När du sätter en spelbegränsning, tex självavstängning, insättningsgräns eller tidsbegränsning gäller den för samtliga konton du har under licensen.

Hur snabbt träder ändringar av spelbegränsningar i kraft?

En mer restrektiv begränsning (exempelvis en lägre tidsbegränsning eller en lägre insättningsgräns) sker omedelbart, men en mindre restrektiv begränsning tar 72 timmar att träda i kraft.

Kanaler = E-post, SMS, post, telefon och webben (anpassade erbjudanden på webbplatser)
anpassade erbjudanden på webbplatser

Allt som återstår är att välja på vilka sätt du vill att vi ska kontakta dig på när det gäller nyheter, information och nya spelsläpp. Välj bland alternativen nedan.

Om du senare skulle känna att du inte gillar det du får, kan du enkelt ändra dig på din preferenssida

STEG AV
Obligatoriskt fält
Användarnamn redan upptaget
Välj ett användarnamn mella 6-12 tecken långt. Du kan använda både siffror och bokstäver, eller en kombination av båda: Du kan även använda följande tecken: (-) och (_).
Välj ett användarnamn mella 6-12 tecken långt. Du kan använda både siffror och bokstäver, eller en kombination av båda: Du kan även använda följande tecken: (-) och (_).
För att våra regler ska uppfyllas är våra tjänster inte tillgängliga för spelare som bor i ditt land.
Kontrollera att du angivit en korrekt email address.
Det blev knas när du skickade in dina uppgifter. Vänligen försök igen senare. Vi är superledsna för besväret!
HOPPSAN! Det uppstod ett fel när du skickade in dina uppgifter.
Välj ett lösenord som är mellan 6-10 tecken långt. Du kan använda siffror, bokstäver eller en kombination av båda. Du kan även använda följande tecken: (-) och (_).
Ditt användarnamn och lösenord kan inte vara samma
Skriv in ditt valda Lösenord igen för att verifiera stavning.
Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Välj kön
Please choose a country
Vänligen bekräfta din ålder
Du måste vara minst 18 år gammal för att spela
Ogiltig stad
Staten känns inte igen
Ogiltig adress
Adress och gatunummer kan inte vara samma
Ogiltig zip
Ogiltigt telefonnummer
Vänligen svara på säkerhetsfrågan nedanför
Gränsen ​​är lägre än minsta insättning
Enligt våra uppgifter har du redan ett konto. Gå till glömt lösenord eller kontakta supporten på [email protected].
Bekräfta din ålder och acceptera villkoren.
BOOM! Din registrering lyckades!
Vänta en stund medan jag loggar in dig i min nya värld av spelande.
Bekräfta din ålder och acceptera villkoren.
Du måste godkänna reglerna och villkoren och integritetspolicyn för att fortsätta.
Invalid NIF (must be 9 digits, numbers only
According to our records there is already an account registered with this NIF. Please check the number entered to make sure it is correct, and if it is, please go to Login or Forgot Password
Our system requires an 8 digit (only numbers) civil ID number. If you have a Civil ID number with less than 8 digits, please enter a zero (or zeroes) to the beginning of the number to make it 8 digits.
According to our records there is already an account registered with this Civil ID. Please check the number entered to make sure it is correct, and if it is, please go to Login or Forgot Password
Unfortunately we do not accept players from Germany / Schleswig-Holstein on this casino. If you are from Schleswig-Holstein and want to play please sign up on DrueckGlueck.de
STÄNG
IBAN is a mandatory field

LOGGA IN

Vänligen fyll i ett användarnamn eller mejladress
Ogiltigt lösenord angivet
Inloggningsuppgifterna du angett är felaktiga
Inloggningsuppgifterna du angett är felaktiga
Spelare är redan inloggad
Ett fel inträffade när du skickade dina uppgifter. Försök igen senare. Vi beklagar olägenheten.

GLÖMT LÖSENORD

Skriv ditt användarnamn eller den epost adress du använde när du registrerade ditt Konto och klicka på sänd.

Obs! Om du inte angav en giltig e-postadress när du registrerade dig hos BacanaPlay behöver du kontakta kundtjänst på [email protected].

Vänligen svara på säkerhetsfrågan nedanför

Obs! Om du inte angav en giltig e-postadress när du registrerade dig hos BacanaPlay behöver du kontakta kundtjänst på [email protected].
Dina kontodetaljer kommer att skickas din E-Post om en stund.

Ett e-postmeddelande har skickats till den e-postadress som är registrerad på ditt konto. Följ instruktionerna för att återställa ditt lösenord.

Tänk på att anteckna denna kod, vi behöver den till nästa steg för att ta fram ett nytt lösenord åt dig.

Ogiltigt användarnamn
Ogiltig e-post
Svaret du angav är inte korrekt. Ange det svar du uppgav vid registreringen. Om du inte kommer ihåg, vänligen kontakta kundtjänst.
Ett fel inträffade när du skickade dina uppgifter. Försök igen senare. Vi beklagar olägenheten.
Din födelseort?
Favoritlag?
Mammas flicknamn?
Namn på ditt husdjur?
Pappas mellannamn?
Favoritfilm?
Namnet på ditt första barn?
Namnet på din favoritlärare?
Välj en fyrsiffrig PIN-kod?

Please wait...